Runder bavette
300 gram
Lebon heeft een uitgebreid assortiment aan rund-, lam- en varkensvlees. Per productcategorie hebben we één topper geselecteerd die je absoluut geproefd moet hebben! Ontdek ons assortiment en proef het verschil met hoge kwaliteit biologisch vlees.
300 gram
200 gram
250 gram
150 gram
250 gram
350 gram
200 gram
800 gram
500 gram
250 gram
300 gram
220 gram
350 gram
300 gram
250 gram
200 gram
180 gram
250 gram
200 gram
200 gram
220 gram
350 gram
De maling van ons rundergehakt is grover dan je misschien gewend bent. Een slager ziet zo gelijk dat het gemaakt is van kwaliteitsvlees: je kan gehakt alleen grof malen als het vlees van goede kwaliteit, mals en goed schoongemaakt is. Bij gehakt dat heel fijn vermalen wordt, hoeft men niet zo precies te zijn. Ons gehakt is maar 1 keer gemalen door een grove gehaktmolen, én dat proef je!
250 gram
220 gram
500 gram
200 gram
250 gram
240 gram
300 gram
300 gram
240 gram
310 gram
280 gram
350 gram
250 gram
Normaal gesproken worden schnitzels gemaakt van plattebil en bovenbil, maar niet die van ons! We zijn er trots op, want wij hebben ervoor gekozen om de botermalse filet te gebruiken. Deze is het allerlekkerste, omdat dit stukje vlees niet bewerkt hoeft te worden om het lekker mals en smaakvol te krijgen. Daarnaast zit in de filet minder bindweefsel, waardoor het tijdens het bakken niet krimpt.
350 gram
350 gram
350 gram
300 gram
200 gram
280 gram
340 gram
250 gram
240 gram
450 gram
Alles lijkt samen te komen bij dit product. Het malse schoudervlees van de Ierse lammeren wordt heel mooi aangevuld door de volle merguez kruidenmix. Niet voor niets een hardloper binnen het lamsassortiment.