1. Home
  2. |
  3. Assortiment

Assortiment

Lebon heeft een uitgebreid assortiment aan rund-, lam- en varkensvlees. Per productcategorie hebben we één topper geselecteerd die je absoluut geproefd moet hebben! Ontdek ons assortiment en proef het verschil met hoge kwaliteit biologisch vlees.

Rundvlees

Onze topper: rundergehakt

De maling van ons rundergehakt is grover dan je misschien gewend bent. Een slager ziet zo gelijk dat het gemaakt is van kwaliteitsvlees: je kan gehakt alleen grof malen als het vlees van goede kwaliteit, mals en goed schoongemaakt is. Bij gehakt dat heel fijn vermalen wordt, hoeft men niet zo precies te zijn. Ons gehakt is maar 1 keer gemalen door een grove gehaktmolen, én dat proef je!

Varkensvlees

Onze topper: varkensschnitzel

Normaal gesproken worden schnitzels gemaakt van plattebil en bovenbil, maar niet die van ons! We zijn er trots op, want wij hebben ervoor gekozen om de botermalse filet te gebruiken. Deze is het allerlekkerste, omdat dit stukje vlees niet bewerkt hoeft te worden om het lekker mals en smaakvol te krijgen. Daarnaast zit in de filet minder bindweefsel, waardoor het tijdens het bakken niet krimpt.

Lamsvlees

Onze topper: lamsmerguez

Alles lijkt samen te komen bij dit product. Het malse schoudervlees van de Ierse lammeren wordt heel mooi aangevuld door de volle merguez kruidenmix. Niet voor niets een hardloper binnen het lamsassortiment.